Holistilise eluviisi viljeleja ja joogaõpetaja, Polli Talu Loomingulise Keskuse perenaine, koerograaf ja suurepäraste toitumisraamatute autor Marika Blossfeldt jagab Alkeemia lugejatega oma tarkust metsikute taimedede väekast mõjust meie tervisele ning pakub välja ka kolm maitsvat kevadist vitamiinidest pakatavat rohelise roa retsepti.
Ajurveeda õpetab meid tervise säilitamiseks elama aastaaegade ja looduse tsüklitega harmoonias. Pärast külma talve ja raskemate soojendavate toitude söömist on kevad parim aeg puhastumiseks. Hiina meditsiin õpetab meid kevadel eriti maksa eest hoolitsema, milleks on head vahendid näiteks kõik mõruda maitsega söödavd lehed.Üks mulle rõõmu pakkuvaid tegevusi on korjata kevadel söödavaid metsikuid taimi, mis minu talu lähedal kasvavad.