10 võimsat tõotust iseendale, mille järgimine muudab su elu

Meie elu koosneb suures osas selles, mida me mõtleme ja tunneme. Meie ise oleme need, kes loovad enda ümber käegakatsutava reaalsuse ning seega saame paljuski kontrollida, kui õnnelikud ja rahulolevad me oleme.

Positiivsed sisendused tõstavad sinu enesetunnet ning viivad ka sinu meeleseisundi uuele tasandile. Pane oma mõtted sõnadesse, lase sõnadel saada tegudeks ning manifesteeri oma positiivsed mõtted oma ellu. Ka teaduslikult on tõestatud, et positiivne enesesisendus tekitab suuri muutusi. Siin on 10 võimsat tõotust, mis muudavad su elu!

1. Ma suudan saavutada seda, mida soovin!

On väga oluline, et sa usuksid iseendasse ja oma võimetesse saavutada sinu jaoks olulisi eesmärke. Visualiseeri oma unistusi ja tunneta, mis emotsiooni see kaasa tooks, kui oleksid selle eesmärgi juba saavutanud. Selline kujutlemine aitab unistustel realiseeruda.

2. Ma olen tulvil positiivsest energiast!

Rõõm ja hea enesetunne algavad meie seest, mitte kusagilt mujalt, seega on hea kui kohe hommikul peale ärkamist meenutaksid endale, et oleksid energiline ja õnnelik.

3. Ma armastan ja hindan ennast just sellisena nagu ma olen!

Enesearmastus on puhtaim ja kõrgeim armastuse vorm. Kui sa armastad ennast, siis hakkad sa automaatselt ennast ka hindama ja austama. Kui sinus on enesekindlus, siis hakkad ennast nägema uues valguses ning see inspireerib ja julgustab sind liikuma positiivsema tuleviku suunas.

4. Minu keha on terve, minu mõistus on terav ja minu hing on rahul.

Terve keha saab alguse tervest meelest ja hingest. Kui sa kannatad tegatiivsete mõtete ja tunnete all, siis kahjustab see ka sinu keha.

5. Ma usun, et olen võimekas!

Seda tuleks endale sisendada iga päev, sest enesesse ja oma võimetesse uskumine on kõikide suurte saavutuste aluseks.

6. Kõik mis minu elus toimub, toimub suurema ja parema eesmärgi nimel!

Elus ei ole ohverid, õnnetusi ega segaseid kokkusattumusi. Elus toimuvad need sündmused, mille inimene ise oma olekuga ligi tõmbab. Sünkroonsus toimib nii, et sa saad seda, mis sa ise oled. Kui sa oled iseendaga ja eluga rahujalal, siis sinu hirm homse pärast kaob.

7. Mina ise olen oma elu arhitekt!

Sina ise laod oma elu vundamendi ja valid, millistest koostisosadest sinu igapäevane elu moodustub. Iga hommik pakub sulle võimaluse alustada oma edasist elu puhtalt lehelt, seega tee enda jaoks teadlikud ja positiivsed valikud.

8. Ma annan andeks neile, kes on mind haavanud ja mulle haiget teinud!

Andestamine on oluline sinu enda meelerahu saavutamiseks. Andesta ja lase negatiivsetel tunnetel minna, ära jää neid eneses kandma. Võta neid raskusi kui õppetunde, mille sa oled omandanud ja mille juurest võid rahuliku südamega edasi liikuda.

9. Ma saan üle igast eluraskusest!

Tegelikkuses on nii, et enamus piire, mis meid takistavad ja tagasi hoiavad, oleme me ise endale pannud. Seega usu endasse ja ära sea endale piiranguid, ära kõhkle, vaid liigu julgelt ja kahtlemata oma eesmärkide suunas.

10. Ma jätan juba täna maha kõik oma halvad harjumused ja juurutan nende asemel uued ja kasulikud!

Mõista, et kõik rasked ajad, mis elus ette tulevad, on vaid teatud periood sinu elust, mis möödub ja mille najal sa saad vaid tugevamaks ja targemaks.

Toimetas Katrin Oidra

Seotud